4 év

2015/04/23. - írta: majumaju

Kozeledik ismet. Szombaton lesz es furcsa. Nagyon furcsa, hogy eltelt mar negy ev. 4 gyonyoru, kinzo, fajdalmas ev. Es szembe kell nezni vele, hogy nem olyan. Egyaltalan nem olyan mint a tobbi. Bizonyara ez a vallalasa erre az eletre, hogy megtanitson arra, hogy nem kell foglalkozni masok velemenyevel. Ha valaki nem szimpi annak nyugodtan, buntetlenul hatat lehet forditani. Hogy nem eleg hogy en akarom. Nem akarhatok helyette, csak a korulmenyeket teremthetem meg, de a fejlodese nem rajtam mulik. Nem vegezhetem el helyette ezt a pokoli munkat. Hogy emberi testbe szuletett, de masik bolygora keszult. Ahol nem baj, ha nem beszel, ahol nem baj, ha nem nez masok szemebe, ahol nem baj ha a foldon fetreng amikor csalodott. Nekem meg meg kell tanulni, hogy itt a Föld nevu bolygon, nem szamit mas emberek velemenye. Mert o hozzam erkezett hogy tanitson. Szeretetre, turelemre, alazatra. Meg soha nem voltam ilyen gyalazatosan rossz tanulo mint ebben a negy evben. Minden nap megbukok nehanyszor, sokszor, es ha belegondolok, hogy az elkovetkezo kb 11000 napban tovabbra is mindig minden nap tobbszor megbukok, es hogy eletem vegeig ez a fajdalom elkiser, akkor ugy erzem hogy feladom. 

Hittem, hogy a maganbolcsi, maganovi a legjobb amit tehetek a gyerekemert. Hogy kevesen vannak egy csoportban, hogy odafigyelnek rajuk, legalabbis jobban mint az allami intezmenyekben. Micsoda szitokszo. Allami intezmeny. Es akkor jon derult egbol a villamcsapas. Nincs kisebb csoport, nincs tobb ovoneni, nincs tobb odafigyeles. Csak fizetni kell. Es most a szitokszo lehet a megvaltas. Bekerultunk a gepezetbe. Nincs mit tenni. Voltunk az elso mittomenmilyen bizottsagi felmeresen, ahol megneztek, hogy a Korai Fejleszto jogosan diagnosztizalta-e autistanak. MM nem mukodott egyutt a vizsgalaton. Lehet, hogy emiatt mentalisan serultnek belyegzik es fogyatekos gyerekek koze kerul. Harom szon kivul semmit nem mondott a felmeresen. Itthon csacsog: kelj fel, indul, menjunk, viz, kerek, circle, vedd le. Nem tudok megmaradni vele a negy fal kozott. Ki kell vinni a levegore, mert belebolondulok. Margitsziget cikkcakkban vegig. Nyuszi nem erdekli, a kacsa mar jobban. Nem, nem a tied a kismotor ne ulj ra. Ne szord a homokot. Ez rossz. Fujd el a pitypang bobitajat. Azet is, amazet is, az osszeset. Raerunk. Nem kell sietni. Nincs hova, nincs miert. Nincs munka. Hamarosan penz sem lesz. De ez a korai nyar ez most meg a mienk a Margitszigeten. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majublog.blog.hu/api/trackback/id/tr937390654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása